Nieuw Record Pannekoeken eten !

Pannekoeken eten in Brixen im Thale

Niet alleen skien in brixen im thale, maar ook pannekoeken eten is een nieuw fenomeem, meldt Skien in Tirol

Voor het tweede jaar is er in het 'Brixenbachl' iedere Donderdag onbeperkt pannekoeken eten. Vele Hollanders, maar ook Duitsers, Denen, Zweden en Oostenrijkers hebben onze pannekoeken al gegeten. Er zijn zelfs echte fans, welke meerdere malen terug komen voor onze pannekoeken.

De pannekoeken zijn er in diverse smaken. Zo hebben we naturel met stroop, spekpannekoek, kaaspannekoek, appelpannekoek, spek, kaas en uien pannekoek of een mix van alle smaken. de pannekoeken worden op traditionele wijze gemaakt. Geen pannekoekenmeel, maar bakmeel met melk, eieren, vanillesuiker.

De pannekoeken worden gebakken in een pan en hebben een formaat van  32 cm rond.

Met zo'n formaat vallen er al snel mensen af welke beweren  5 of 6 te kunnen eten. Maar ondanks dat was er een jongen van 9 jaar opgevallen welke alleen 4 van deze reuze pannekoeken weg-at. Dat was zo bijzonder dat we daar een record aan toe bedeelde.

Maar Donderdag 5 januari ging het record aan diggelen. 2 mannen uit Hoogvliet en Barendrecht (Nederland), te weten Vincent Kroos en Peter Kuiper hebben ieder vier  en een halve  pannekoek gegeten. Een nieuw record welke iedere Donderdag in Brixen im Thale aangevallen wordt maar nog niet verslagen is. Proficiat mannen..... en volgend jaar vijf ???????????????????

Vincent Kroos en Peter Kuiper - 4ier en een halve pannekoek per persoon.

 

Zurück

 
© Ortsinfo Brixen im Thale